شمال فردا ؛ سایت خبری شمال کشور

سایت مردمی خبری - تحلیلی شمال ایران (مازندران ، گیلان ، گلستان )

شمال فردا ؛ سایت خبری شمال کشور

سایت مردمی خبری - تحلیلی شمال ایران (مازندران ، گیلان ، گلستان )

شفاف نشدن برنامه های دولت تدبیر در مازندران و ادامه پروژه تخریب دولت گذشته!

به  گزارش بلاغ، رسم غلطی است که هر دولت جدیدی که در کشور توسط مردم به خدمت گرفته می‌شود، برای تبرئه کردن خویش از برخی مشکلات و چالش‌های موجود، اقدامات دولت گذشته را زیر سوال می برد و این موضوع در دولت تدبیر و امید بیشتر از گذشته در استان مازندران نمود پیدا کرده است.

مسئولان استان مازندران از استاندار مازندران گرفته تا سایر مسئولان استان، بارها و بارها به صراحت درباره عملکرد برخی از همکاران گذشته خویش صحبت به میان آوردند و کمتر درباره برنامه خویش برای رفع مشکلات صحبت کردند و هر بار که پای ارائه برنامه وسط می آید، از کمبود اعتبارات و مشکلات صحبت به میان می آید و جالب اینکه این مشکلات و کمبودها را به دولت گذشته و عملکرد دولت مردان در گذشته ربط می دهند.

تبرئه کردن مسئولان استان مازندران از مشکلات موجود از مسئول  ارشد استان شروع شده و در حال حاضر به یک اپیدمی تبدیل شد و همه مسئولان استان مشکلات و کمبودهای موجود در استان را به مسئولان دولت قبلی ارتباط می‌دهند و این درحالی است که در دولت قبلی کمتر شاهد این گونه صحبت ها حداقل از جانب مسئول ارشد استان بودیم.

زیر سوال بردن دولت در استان مازندران در تودیع و معارفه مدیرکل راه و شهرسازی مازندران نیز نقل صحبت ها بود و علی نبیان معاون عمرانی استاندار مازندران نیز با بیان اینکه برخی از پروژه های راه های استان پس از سال ها هنوز به اتمام نرسیده است، گفت: امید است در دولت تدبیر و امید از محل اعتبارات ملی این مشکلات حل و فصل شود.

اما واقعاً این همه ایراد گرفتن از دولت قبل در استان لازم است، واقعاً مسئولان استان مازندران که ادعای سازندگی، اصلاح طلبی و اعتدال‌گرایی دارند، خودشان برای توسعه استان مازندران چه برنامه ای دارند؟!

از ابتدای دولت در استان مازندران تاکنون پروژه ای به جا مانده از دولت قبلی در استان که گره از مشکلات مردم باز کند، افتتاح نشد.

بسیاری از پروژه هایی که با 70 درصد پیشرفت فیزیکی در مازندران موجود است، هنوز به بهره برداری نرسید، بسیاری از طرح های که در استان در حال احداث است، نتیجه طرح و پیشنهادهای دولت قبل در مازندران است.

قرار نیست در این گزارش از عملکرد دولت قبل در استان دفاع شود ولی کمی انصاف لازم است و به قول سیاسیون دولت تدبیر، مسئولان دولت در استان مازندران به جای تخریب به اعلام برنامه ها و قول های مساعد اقدام کنند.

آیا برگزاری کنفرانس گردشگری سلامت با هزینه آنچنانی که هنوز منابع هزینه‌ای آن مشخص نشد و هیچ فردی حاضر به اظهار نظر درباره آن نیست،حضور چند استاندار کشور همسایه، کلنگ زنی تله کابین در گلوگاه که معلوم نیست سرنوشت آن مثل سایر پروژه های مازندران شود، می شود به عنوان عملکرد دولت در مازندران یاد کرد.

اگر مسئولان استان مازندران غیر از این موارد پروژه ای تأثیرگذاری در استان در دست اجرا دارند، بلاغ حاضر به انتشار اقدامات دولت در مازندران است.

پیام تسلیت شیخ فرمانداران مازندران درپی در گذشت سیدالعلما

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دفتر حضرت آیت الله حاج سیدصابرجباری، حاج میرقدیررضایی ، معاون سابق استاندار مازندران و فرماندار ویژه تنکابن و فرماندار نمونه کشور، در پیامی ارتحال جانـسوز عابد فرهیخته و انقلابی ، مفسر ارزشمند قرآن کریم ، حضرت آیت الله حاج شیخ سید صابر جباری را تسلیت گفتند.


http://s5.picofile.com/file/8138978000/ayatollah_jabbari_ghadir_rezaee.jpg

متن پیام فرماندار محبوب و همیشه برتر مازندران به شرح ذیـل است:


بسم الله الرحمن الرحیم

*انّا لله و انّا الیه راجعون*

ارتحال عالم ربانی و فقیه أهل بیت عصمت و طهارت علیهم السلام ، حضرت آیت الله حاج شیخ سیدصابرجباری أعلی الله مقامه ، نماینده فقید مردم شریف مازندران در مجلس خبرگان رهبری و امام جمعه شهرستان بهشهر ، که عمر شریف و پربرکت خود را در خدمت به اسلام و مسلمین ، نشر معارف دینی و حقائق إیمانی و تربیت نفوس بدل نمود ، موجب تأثر و تألم گردید.

آن عالم بزرگوار ،در عرصه های علمی و عملی در زمره ی علمایی بود که می توان " اُمناءُ الرّسُل " را بر آنان تطبیق داد.  با اخلاص تمام ، در خدمتگزاری به آستان ملک پاسبان مولای خود حضرت بقیة‌الله الاعظم ارواح العالمین له الفدا افتخار خدمت داشت و تشنگان فضیلت و کمال را از چشمه‌ی جوشان حقایق قرآنی و معارف ولایی سیراب می‌نمود.

ارتحال این عالم ربانی و مفسر ارزشمند قرآن کریم ، یقینا ثلمه ای جبران ناپذیر به حوزه های علمیه است .

حقیـر، این ضایعه ی مؤلمه را به حوزه های علمیه ، مراجع عظام تقلید به ویژه مقام معظم رهبری مد ظله العالی ، شاگردان و ارادتمندان آن مرحوم ، مردم شریف و بصیر مازندران خصوصاً بیت معزز ایشان ،آقازاده‌های محترم و وابستگان مکرم تسلیت عرض می کنم و از درگاه خداوند متعال مزید رحمت و غفران واسعه و علوّ درجات آن زاهد و عارف عالی مقام را در هم جواری با شهیدان عاشورایی دفاع مقدس مسألت می نمایم.

اِنّـه ذوالفضـل العظیـم

پنجـم ذوالقعده ١٤٣٥

سیـد قدیــر رضـایی

خادم سی ساله ی مردم شریف مازندران در وزارت کشور

حرف های قشنگ وزیر دولت تدبیر را باور کنیم یا به خاک سیاه نشستن صنایع چوب و کاغذ مازندران!

به گزارش سایت شمال فردا، وزیر صنعت، معدن وتجارت که به تازگی از شرکت صنایع چوب وکاغذ مازندران بازدید کرده در دفتر یابود این شرکت بزرگ تولیدی نوشته: از این بازدید خوشحالم و از تلاش مدیران وکارکنان این مجتمع در ارتقاء تولیدو تامین بخشی از کاغذ مورد نیاز کشور ممنونم وامیدوارم که بااجرای طرح های توسعه ای این شرکت ، شاهد اوج گیری چوب وکاغذ در کشور باشیم وزارت صنعت در این خصوص همکاری لازم را به عمل خواهد آورد.
وی در جریان بازدید از این مجتمع هم تاکید می نمایند که مازندران باید قطب تولید کاغذ در کشور شود وقصد داریم از محل صندوق توسعه ملی برای طرح های توسعه ای صنایع چوب وکاغذ حمایت هایی صورت دهیم.
ابوالفضل روغنی گلپایگانی مدیر عامل این واحد عظیم صنعتی هم تاکید می کنند که راه اندازی خط سوم تولید درصنایع چوب وکاغذ مازندران از الزمات بقای این شرکت است!!
او با ابراز نگرانی از روند واردات بی رویه کاغذ به کشور، ضرورت بازنگری در تعرفه واردات کاغذ وافزایش آن از ۴ به ۱۰ درصد را مورد تاکید قرار داده و اذعان نموده است که یکی از مشتریان بزرگ شرکت آموزش و پرورش است که می تواند ۵۰ هزار تن کاغذ مورد نیاز خود را از این شرکت تامین نماید در حالی که فقط ۲۰ درصد کاغذ مورد نیاز این وزارتخانه از این واحد تامین می شود!!
وی در عین حال اعلام می کند که برای اجرای طرح های توسعه ای این شرکت، ۱۱۰ میلیون یورو اعتبار نیاز است. مدیر عامل شرکت چوب وکاغذ مازندران در تکمیل دل نگرانی های خود در خصوص سرنوشت ۲۵۰۰ کارگر و بزرگترین واحد تولید کاغذ در ایران پیش بینی نموده که با ادامه وضعیت فعلی، این شرکت فقط تا دوماه دیگر توان پرداخت دستمزد کارگران را داشته باشد؟!
این مدیرعامل با تجربه که بیش از ۳۰ سال سابقه در واحدهای تولیدی به مدیری جسور و ریسک پذیر معروف است رسانه ها وخبرگزاری ها را به یاری فراخوانده و گفته: انبارهای شرکت پراز کاغذهای تولیدی است و واردات بی رویه کاغذ با تعرفه تقریباً ناچیز نفس تولیدکنندگان را تنگ کرده!!
براساس گزارش های تایید شده ظرف چند ماه اخیر بیش از یک میلیارد و ۵۰۰ میلیون دلار واردات کاغذ به کشور داشته ایم!!درحالی که بنابر اظهار وزیر محترم صنعت هم اکنون سالانه دو میلیون تن کاغذ در داخل تولید می شود!
دستخط وزیرمحترم صنعت در دفتر یادبود شرکت را در ذهنم مرور می کنم؛ سخنان دلگرم کننده ایشان را بپذیریم و یا واقعیتی که صنعت ما با آنها مواجه هستند؛ وزیر محترم که بارها چوب وکاغذ مازندران را از افتخارات ایران عزیز عنوان نموده اند آیا نمی دانند که در این واحد بیش از ۲۵۰۰ نفر شاغل هستند و حداقل ۲۰ هزار نفر غیر مستقیم با فعالیت این واحد امرار معاش می کنند؛ اگر فردای نوعی حقوق کارگران به تاخیر بیفتد وبحرانی پیش آید کدام یک از عزیزان مسئول پاسخگوی عواقب و تبعات این قضیه خواهند بود؟
به راستی تا کی باید کتاب پرافتخار واردات به شرط تعطیلی صنعت در ایران را بخوانیم بی آن که پایانی بر آن نوشته شده باشد؟!
در سالی که رهبر معظم ، آن را سال اقتصاد وفرهنگ نام گذاشتند و سیاست های اقتصاد مقاومتی را ابلاغ و همگان را مکلف به اجرایی شدن مفاد آن نموده اند، شنیدن این گونه اخبار مفهومش چیست؟
در مقابل پاتک سنگین واردات صنعتگران بی پناه به چه چیزی اتکاء نمایند و با کدام پشتوانه سربازان خود را پشت سنگرهای دفاع از استقلال و خودکفایی نگاه دارند؟!
مگر می شود باور کرد که عده ای بی توجه به منافع نظام و کشور هرکاری که می خواهند انجام دهند و صنایعی همچون چوب و کاغذ را به خاک سیاه بنشانند! پس وظیفه دستگاه ها و نهادهای نظارتی چیست؟ آیا آنها نظارت می کنند ویا….!!
چه معنایی دارد که وزارت آموزش وپرورش که وزیرش عضو کابینه ای است که خود را مطیع ولایت و خادم مردم می دانند و به دولت تدبیر وامید معروف هستند، فقط ۱۰ تا ۲۰ درصد کاغذ مورد نیازش را از شرکت های داخلی و از جمله چوب وکاغذ مازندران تامین نماید؛ مگر قرار نیست دولت حامی تولید کنندگان باشد ومگر آقای وزیر در بحث تدوین لایحه مهم حمایت از تولید کنندگان مشارکت نداشته اند که حالا به قهقرا رفتن یک واحد بزرگ تولیدی را به نظاره نشسته اند!
به فرض که قیمت کاغذهای تولیدی داخل کشور از جمله این شرکت کمی بالاتر از محصولات وارداتی است؛ آیا به صلاح نیست که در چنین شرایطی هم خرید از تولیدات داخلی دردستور کار باشد و یا …. ویا این که بعضی ها پورسانت های آنچنانی ولفت ولیست های شیرین را بر منافع ملی ترجیح می دهند!!
روی سخن بنده همچنین با عزیزانی است که ادعای حمایت از تولیدات داخل را دارند و چشم مبارکشان را بر واردات بی رویه با تعرفه های ناچیز بسته اند و همچون کبک سربه زیر برف برده اند وگمان می کنند خبری نیست!!
آنانی که در هر پست وسمتی هستند و با خدای خویش عهد نموده اند به این نظام و مردم خدمت کنند، خداوند نگهدارشان باشد و آنانی که به نام خدمت، منافع خود و برخی افراد وگروها را برمصالح نظام ترجیح می دهند مطمئن باشند که در محضر خداوند رسوا خواهند شد!
از وزیر صنعت که فردی کارکشته و بسیار دلسوز و قاطع هست انتظار می رود هرگونه ملاحظات را کنار گذاشته و مدافع راستین و واقعی جامعه تولیدی باشند و در سالی که ایام بسیار حساسی را پیش رو داریم مدبرانه درجهت اعتلای صنعت گام بردارند و نام نیکی از خود در تاریخ صنعت ایران برجای بگذارند.
امید که با پیگیری های مجدانه ایشان و همراهی همه جانبه دولت محترم طرح های توسعه ای شرکت صنایع چوب وکاغذ مازندران به ثمر نشسته تا توان رقابتی این واحد و تولید کنندگان داخلی در جنگ نابرابر با رقبای خارجی افزایش یافته و مدیران شایسته صنعت ما با آسودگی خیال برای اعتلای ایران اسلامی تلاش نمایند.
خدایا چنان کن سرانجام کار،تو خوشنود باشی و ما رستگار

آقای استاندار! در مازندران قحط الرجال شده است؟!

به گزارش شمال فردا ، مدیر کل جدید راه و شهرسازی مازندران در حالی در آخرین روز هفته گذشته معرفی شد که سکان یکی از مهمترین و اساسی ترین دستگاههای اجرایی استان در دست یک غیر بومی قرار گرفت .
حیدر نوروزی که دردولت گذشته مسئولیت هایی چون معاونت عمرانی استانداری و مدیرکلی راه و شهرسازی دو استان را بر عهده داشته جایگزین یکی دیگر ازمدیران دولت گذشته و البته بومی شده تا این عزل و نصب ازنظر رویکرد سیاسی از یک جنس تلقی گردد . به عبارتی مدیرکل معزول و مدیرکل منصوب هر دو از مدیران دولت گذشته به شمار می روند که اتفاقا در حوزه عمرانی زیر نظریکی از مدیران ارشد استان یعنی معاون عمرانی استاندار که او نیز از مدیران دولت گذشته می باشد فعالیت کرده و می کند . پس از این رو به هیچ عنوان نمی توان و نباید این انتصاب را سیاسی قلمداد کرد .

از سویی مدیران بومی شایسته ای در استان وجود داشتند که علاوه بر شایستگی های فنی و اجرایی به آرمان های دولت تدبیر و امید هم وفادار بودند و در دولت گذشته بدلیل گرایش های سیاسی کنار کشیده یا کنار گذاشته شدند و متاسفانه علی رغم همه شایستگی ها در این دولت نیز دیده نشدند . براستی انتصاب یک مدیر غیر بومی برای دستگاهی که متولی راههای استان است و باید با اشراف کامل بر ده هزار و یکصد کیلو متر راه استان مدیریت کند منطقی ، شایسته و باتدبیرصورت گرفته است ؟!

مدیران ارشد استان بویژه معاون عمرانی استاندار باید پاسخگو باشند که چگونه یک مدیر غیر یومی و ناآشنا به راههای استان می تواند با توجه به مختصات جغرافیایی مازندران هفت هزار و هشتصد کیلومتر راه روستایی را بشناسد .

آقایان پاسخ دهند که چند سال طول می کشد تا مدیرجدید و غیر بومی راه استان حتی تلفظ  صحیح نام روستاهای مازندران را یاد بگیرد ! چه رسد به سرکشی و آشنایی با چالش ها و تنگناهای این راههای در حاشیه که محور توسعه استان بشمار می روند و قرار است در صنعت گردشگری خصوصا گردشگری روستایی به مازندران رونق دهند .

هر چند در این مجال قصد ارزیابی مدیران راه استان در دولت های گذشته را نداریم اما بررسی اجمالی نشان می دهد مدیران بومی خصوصا در حوزه مهم و استراتژیک راه بسیار موفق تر از مدیران غیر بومی فعالیت داشتند و در این میان کیست که خدمات شایسته مرحوم مهندس موسی رحیمی  و مهندس اسفندیار عشوری و ... را که از مدیران توانمند بومی در این حوزه به شمار رفته اند را از یاد ببرد و بدون تردید در میان مدیران بومی موجود نیز ، مدیران شایسته و آشنا با جغرافیای مازندران فراوان وجود دارند که توانایی اداره این دستگاه مهم و استراتژیک را دراستان داشته اند ونیازی به واردات مدیراز استان های دیگر نبود .

هر چند برخی از نمایندگان ، ماه گذشته با نگارش نامه از نگرانی خود در انتصاب مدیرکل غیر بومی در راه و شهرسازی استان سخن گفتند اما حضور دو نماینده مازنی در مراسم معارفه این ندیر غیر بومی بسیار قابل تامل بوده است . از نمایندگان استان انتظار می رفت نگذارند راه مازندارن با انتصاب یک مدیر غیر بومی و نااشنا با جغرافیای استان به بیراهه برود وبا استفاده از ابزارهای نظارتی خود ، وزیر راه و شهرسازی را متقاعد و مجاب به انتصاب یک مدیر توانممند بومی که در استان نیز کم نیست  در ابن حو.زه استراتژیک می نمودند . انتظاری که متاسفانه محقق نشد!

علیرضا یونسی؛ معاون سیاسی استاندار مازندران ، هم قدرت را میخواهد هم ثروت!!!



http://www.axgig.com/images/02788112432753075740.jpg


علیرضا یونسی رستمی بعد از 10 سال از بازنشستگی اش دوباره به مسئولیتی برگشته است که اصلا تجربه ای در آن ندارد ! جالب اینجاست که این آقا نیامده میخواهد همه چیز را تصاحب کند!

به راستی باید به یونسی ، گفت که عضو هیئت مدیره شرکت صنایع چوب و کاغذ مازندران که سالیانه بالغ بر چندصد میلیون می تواند پول به جیب بزند! از وظایف دولت تدبیر و امید است؟!

به گزارش دریا نیوز،مظلومیت مازندران تمامی ندارد تا دیروز ظلم بر جنگلها و درختان و صنایع اش حاکم بود و امروز پیشروی نموده و از زمین خواری و قطع بی رویه درختان و تعطیلی کارخانه جایش را به حیاط خلوت فرهنگ و هنر داده است.

هرچند این قصه درد همیشگی است اما مازندران به درد تازه ای گرفتار آمده است. چندی پیش جشنواره فیلم های ویدئویی در مازندران البته با اصرار دوستان در استانداری در هتل نارنجستان با حضور چهره های سینمایی کشور برگزار گردید. استانداری در یک حرکت محیرالعقول با پیش قراولی معاون سیاسی امنیتی خود هزینه ای بالغ بر 500میلیون تومان برای یک هفته تماشای فیلم و کشتی سواری آقایان و خانم های آرتیست بر گرده فرهنگ و هنر مازندران تحمیل نمودند.

هر چند دوستانی که فیلم دو زندگی محصول مشترک آلمان و نروژ را در اداره فرهنگ و ارشاد آمل تماشا نموده اند باالأخص از دقایق 11و12 این اثر فاخر را تعریف نموده اند !!و برخی این صحنه هایی از این فیلم را با صحنه های فوق سفید سریال اسپارتاکوس برابرمی دانستند.

 استانداری مازندران و معاونت سیاسی امنیتی اش که این روزها دبیری جشنواره فیلم ویدئویی یاس را در مازندران قبول کرده اند و البته یک جشنواره فیلم دیگر را با عنوان زن و خانواده در دستور کار قرار دادند در یک برخورد قهری البته با تدبیر در راهروها و اتاق این معاون فعال یک اداره کل با محتوای فرهنگ و ارشاد در دل استانداری بنا نموده اند.

آری علیرضا یونسی، رستمی که این روزها در رزومه خود به غیر از معاونت سیاسی امنیتی استانداری مازندران، هیئت مدیره صنایع چوب کاغذ و البته یک کارخانه داروسازی ( آنتی بیوتیک ) را دارد نشان داده است علیرغم علاقه و فعالیت در عرصه اقتصاد به حوزه فرهنگ و هنر هم نظر دارد.

حال این پرسش مطرح است که اساسأ ایشان با این علاقه چرا در حوزه اقتصادی پست نگرفته اند یونسی می توانست بخت و زعم خود را در مدیریت اقتصادی هم بیآزماید حال بماند با این همه دغدغه و تلاش و کار مباحث و مسائل سیاسی امنیتی استان را چگونه حل و فصل می نماید!

وقتی هنرمندان در اسفند 92 پس از چند ماه تأخیر با استاندار نشست داشتند طرحی جامع همراه با برآورد برای یک سال با کل هزینه 400 میلیون را به ربیع فلاح جلودار تقدیم نمودند تا بر اساس آن اقدامات و تولیدات فرهنگی هنری استان شکل گیرد که البته پس از 7 ماه هنوز اقدامی صورت نگرفته است حال استانداری در یک حرکت خودجوش از ردیف فرهنگ و هنر استان بالغ بر 500 میلیون تومان برای نمایش فیلم های درجه 4 ویدئوکلوپی هزینه کرده است که البته تنها خروجی برای این استان عکسهای یادگاری بوده که آقایان با هنرپیشه های محبوب خود گرفته اند که البته همه ما را یاد ماجرای سریال پایتخت و سبزی پلو با ماهی آقایان و عکس های یادگاری دو نفره شان می اندازد.

حال این چه قصه ی پر غصه ای است که دامن این استان را گرفته است که به جای چرخاندن چرخ هنرمندان و تولید آثار فاخر و بومی برای استان و کشور هزینه ی هنگفت برای تماشای فیلم های در جه ج و داخلی و خارجی و البته موهن و مستهجن مانند ( دو زندگی )می پردازیم.

 به راستی شما از منویات رهبری چنین برداشتی را دارید؟ آیا نام گذاری سال فرهنگ بهانه ای برای تاخت و تاز امیال و خواسته های گروهی و جناحی باید باشد!

جناب آقای معاون! در راستای منویات رهبری با این هزینه چند اثر فاخر می توانست تولید و حمایت بشود؟

آقای یونسی با چنین هزینه ای، چه تعداد سینماهای استان تعمیر و بازسازی می شود؟

جشنواره تئاتر استان به دلیل مشکلات مالی در 2 روز با 4 گروه نمایش برگزار شد، آیا می دانید کمک هزینه شان چقدر بوده است؟ آیا می دانید یک تئاتر با چقدر هزینه تولید می شود این ریخت و پاش ها چه نتیجه ای برای فرهنگ و اقتصاد استان ارمغان دارد؟


یونسی نمی داند در این استخری که پا گذاشته بوی کافور به مشام می رسد نه عطر یاس.لذا باید بسیار مراقبت کنند.
 
آقای معاون! این رفتار و عمل شما نه بوی تدبیر می دهد نه رنگ امید.به جای عکس یادگاری با هنرپیشه و فراهم نمودن تفریحشان در لوکس ترین هتل به تقویت هنرمندان استان برای تولید آثار فاخر بپردازید.این کج روی ها ، دوری مردم و فرهیختگان را عایدتان می کند.
 
سرکشی در حوزه های مختلف اقتصادی فرهنگی و گرفتن عناوین و ریخت و پاش به بهانه های مختلف هیچ جایگاهی در نظام  مقدس جمهوری اسلامی ندارد و نخواهد داشت.